Футбол:

Футбол: "Таврія" і "Верес" не отримали атестати на участь у другій лізі

Укрінформ
Серед професіональних футбольних клубів, які грали в другій лізі в сезоні-2017/18, атестати не отримали "Таврія", "Суднобудівник" і "Арсенал-Київщина".

Не отримав атестат і рівненський футбольний клуб "Верес", хоча раніше повідомлялося, що команда матиме дозвіл на участь у другій лізі. Про це повідомив глава атестаційного комітету ФФУ Віктор Безсмертний в коментарі Tribuna.com

Справа в тому, що на момент атестації клубів документи  на другу лігу подавалися на "Львів". Команди поміняли назвами пізніше.

Також без атестата залишився "Металург", керівництво якого недавно оголосило про ліквідацію клубу.

Подавали заявки на атестат аматорські клуби "Агробізнес" (Ромни), "ВПК-Агро" (Вишневе), "Чайка" Борщагівка і "Яруд" Маріуполь, але їм всім відмовлено в отриманні права на участь у другій лізі.

Зазначимо, що клуби, які не пройшли атестацію, мають право подати апеляцію в апеляційний комітет ФФУ. Цим правом вже скористалися "Таврія" і "Верес".

Читайте також: Футбол: "Зірка" може зайняти місце "Львова" в УПЛ

У той же час в турнірі зможуть взяти участь "Гірник" (Кривий Ріг), "Калуш", "Минай", а також муніципальні клуби "Кристал" Херсон і "Металург" Запоріжжя. Отримали атестати і першоліговий "Геліос", про який повідомлялося, що команда почала процедуру ліквідації, а також "Скала", яка нещодавно надала всім футболістам клубу статус вільних агентів.

Фото: ФК "Верес"/rivnepost.rv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-