Стало відомо, хто коментуватиме ЧС-2018 з футболу на

Стало відомо, хто коментуватиме ЧС-2018 з футболу на "Інтері"

Укрінформ
Стало відомо, хто коментуватиме на телеканалі "Інтер" футбольні матчі чемпіонату світу-2018, які проходитимуть в Росії.

Футбольні матчі ЧС-2018 коментуватимуть Роман Кадемін, Олександр Тингаєв, Олександр Сукманський та Юрій Кириченко. Про це повідомив телеведучий і спортивний журналіст, коментатор чемпіонату світу-2006 і зимових Олімпійських ігор-2014 Роман Кадемін.  

"У мене вже був досвід роботи під час ЧС-2006 в Німеччині. Тоді, як і зараз, телеканал "Інтер" був офіційним мовником на території України. Я працював з місця події. Крім цього, в різні роки був коментатором матчів національної збірної України у відбіркових турнірах до чемпіонатів світу та Європи. Працював або один, або в парі з кимось із колег.

На ЧС-2018 працюватиму в професійній команді. Разом зі мною матчі коментуватимуть Олександр Тингаєв, Олександр Сукманський, Юрій Кириченко. Крім того, ми плануємо залучати до коментарів зірок футболу і авторитетних експертів", - сказав Кадемін в інтерв’ю офіційному сайту "Інтера".

Нагадаємо, телеканал "Інтер" придбав у національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) пакет трансляцій чемпіонату світу 2018 року з футболу і покаже всі матчі. Показ футбольних матчів ЧС-2018 був головною умовою з боку ФІФА.

Читайте також: Глава редакції спорту "Інтера": Покажемо всі матчі ЧС-2018, це вимога ФІФА

Чемпіонат світу-2018 з футболу пройде в Росії з 14 червня по 15 липня. Окрім "Інтера", кілька матчів турніру покаже канал "НТН", який входить до тої ж медіа-групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-