У Києві стартував благодійний

У Києві стартував благодійний "Пробіг під каштанами"

Укрінформ
На Михайлівській площі української столиці в неділю, 3 червня, дано старт 26-му "Пробігу під каштанами", в якому беруть участь понад 10 тисяч осіб.

В цьому році благодійний пробіг проходить під гаслом: "Біжу заради маленьких сердець", а кошти, зібрані в рамках проекту, будуть спрямовані на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, повідомляє Укрінформ.

Як відзначають організатори "Пробігу під каштанами", за 16 років завдяки пробігу вдалося зібрати для дітей, хворих пороком серця, майже півмільйона доларів.

У програмі "Пробігу під каштанами": Пробіг у ходунках (10 метрів) для дітей від 6 до 14 місяців, які роблять перші кроки; Пробіг Мужніх (250 м) для людей на інвалідних візках і з фізичними обмеженнями; Дитячий Пробіг (550 м) для дітей до 15 років включно; Спортивний Пробіг (4,9 км) для професійних спортсменів і учасників зі спеціальною спортивною підготовкою; Благодійний Пробіг (4,9 км) для людей без спеціальної спортивної підготовки, а також команд-учасниць.

Читайте також: Олімпійський день-2018 у Києві зібрав рекордну кількість учасників

Маршрут пробігу: Михайлівська площа - Володимирський проїзд - Софійська площа - вул. Володимирська - вул. Б. Хмельницького - вул. Хрещатик - розворот на Майдані Незалежності та в зворотному напрямку. До 15.00 тут буде обмежено рух усіх видів транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-