У день фіналу Ліги чемпіонів аеропорт

У день фіналу Ліги чемпіонів аеропорт "Бориспіль" прийняв рекордну кількість пасажирів

Укрінформ
В день проведення у Києві фінального матчу ліги чемпіонів УЄФА міжнародний аеропорт "Бориспіль" прийняв рекордну кількість пасажирів.

Про це під час прес-конференції в Укрінформ повідомив генеральний директор ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Павло Рябікін, передає кореспондент агентства.

"26 травня, у день фіналу футбольної Ліги чемпіонів "Бориспіль" прийняв 52 тисячі 599 пасажирів, що є абсолютним рекордом в історії існування аеропорту. Для порівняння: під час проведення Євро-2012 "Бориспіль" приймав до 38 тисяч пасажирів на добу", - сказав Рябікін.

За його словами, у день футбольного матчу додатково прибув 31 рейс з уболівальниками "Реала" - 6393 пасажири, 40 чартерних рейсів з фанатами "Ліверпуля" - 8822 уболівальники, 72 рейси ділової авіації (приватні джети), а також 3 рейси з офіційними делегаціями - король Іспанії, президент Габону та прем'єр-міністр Чехії.

Читайте також: Аеропорти Києва очікують понад 750 "футбольних" рейсів

"У той день аеропорт заробив понад 31 мільйон гривень чистого прибутку", - уточнив генеральний директор ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-