Тренер Гассієва: Бій з Усиком пройде 21 липня, але досі немає місця проведення

Тренер Гассієва: Бій з Усиком пройде 21 липня, але досі немає місця проведення

Укрінформ
Фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим запланований на 21 липня, але досі не визначено  місце проведення.

Своє невдоволення цим фактом висловив тренер російського боксера Абель Санчес.

"Мені сказали, що бій з Усиком запланований на 21 липня, але ще немає місця проведення. Якесь божевілля", - цитує наставника Гассієва Sport Arena

Нагадаємо, фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українським чемпіоном WBC і WBO у важкій вазі Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і росіянином Муратом Гассієвим (25-0, 19 КО) відбудеться після чемпіонату світу-2018 з футболу. Бій мав відбутися 11 травня в Джидді, але був перенесений через травму українця. Труднощі у переговорах щодо місця проведення виникають через те,  що Усик не хоче проводити бій у Москві, а російська сторона наполягає, щоб поєдинок відбувся там, де вирішить WBSS.

Читайте також: Усик – Гассієв: наразі сторони не дійшли згоди щодо місця проведення бою

Переможець бою Усик - Гассієв стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі та чека на 10 мільйонів доларів призових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-