Ролан Гаррос-2018: Стаховський вийшов до основного турніру в статусі «лакі лузера»

Ролан Гаррос-2018: Стаховський вийшов до основного турніру в статусі «лакі лузера»

Укрінформ
Українському тенісисту пощастило завдяки численним відмовам та жеребкуванню.

Друга ракетка України Сергій Стаховський, незважаючи на поразку у фіналі кваліфікації, отримав місце в основній сітці Відкритого чемпіонату Франції – Ролан Гаррос. Про це повідомляє Sport Arena.

Напередодні Стаховський у фіналі відбіркового турніру в трьох сетах поступився білорусу Іллі Івашку (4:6, 7:6, 2:6), але через велику кількість відмов зберіг шанси на потрапляння основну сітку. Після завершення всіх матчів кваліфікації Стаховський залишився в числі претендентів на путівку в основну сітку, а за результатами додаткового жеребкування отримав перепустку на турнір.

У статусі «лакі лузера» Стаховський у першому колі Ролан Гаррос зіграє з 28-м номером посіву іспанцем Фелісіано Лопесом.

Читайте також: Ролан Гаррос-2018: Світоліна розпочне проти Томлянович, Долгополов – проти Надаля

Нагадаємо, Сергій Стаховський вдев'яте виступить в основній сітці Відкритого чемпіонату Франції. Кращим результатом українця є вихід до третього кола в 2011 році.

Раніше в Парижі відбулося жеребкування основної сітки Ролан Гаррос - українець Олександр Долгополов у першому колі зіграє з 10-разовим чемпіоном турніру Рафаелем Надалем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-