Бориспіль не зможе прийняти один зі

Бориспіль не зможе прийняти один зі "спірних" рейсів з фанатами Ліверпуля

Укрінформ
У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" погоджували час прибуття двох раніше скасованих рейсів з уболівальниками футбольної команди "Ліверпуль" на широкофюзеляжних літаках, проте прибуде тільки один через рішення англійської авіакомпанії.

Про це в ексклюзивному коментарі журналісту Укрінформу повідомила прес-секретар Міжнародного аеропорту "Бориспіль" Тетяна Ярош.

"Ми узгодили два рейси, тобто два слоти. Питання було в чому? У тому, що у нас обмежена кількість місць парковки широкофюзеляжних (клас E) літаків. Всього ми надаємо вісім місць такої парковки. Цей операційний план був заздалегідь погоджений з УЄФА. А ця заявка (на три рейси з Ліверпуля на широкофюзеляжних літаках - ред.) з'явилася два дні тому", - пояснює Ярош.

Вона повідомила, що в аеропорту узгодили два слоти сьогодні, 25 травня, на 15:00 і на 15:40 (рейс авіакомпанії "Ethiopian Airlines Corporation").

"Ми погоджували два слоти сьогодні на 15:00 і на 15:40. Проте з якихось причин рейс був скасований з боку авіакомпанії на 15:00, на 15:40 прибуває", - сказала вона.

"Ми розуміємо потреби, так би мовити, уболівальників, які хочуть потрапити на захід. І ми не раз говорили, якщо прилетите не широкофюзеляжним, а будь-яким іншим, ми приймемо рейс", - підкреслила прес-секретар.

Проте в прес-службі не уточнили, на який час прильоту спочатку була зроблена заявка щодо трьох рейсів.

Читайте також: Грицак про "футбольну" обстановку в Києві: складна, але контрольована

Як повідомив раніше на своїй сторінці в Facebook перший заступник генерального директора міжнародного аеропорту "Бориспіль" Євгеній Дихне, столичний аеропорт днями отримав запит на слоти ще трьох широкофюзеляжних літаків з уболівальниками Ліверпуля з прильотом на 26 травня. У столичному аеропорту рейси не підтвердили через обмеженість інфраструктури "Борисполя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-