Боксерський бій Гвоздик - Стівенсон може відбутися восени у Києві

Боксерський бій Гвоздик - Стівенсон може відбутися восени у Києві

Укрінформ
Американський боксерський промоутер Боб Арум, який веде справи тимчасового чемпіона світу WBC у напівважкій вазі українця Олександра Гвоздика, домагатиметься реалізації його права на бій з володарем титулу WBC канадцем Адонісом Стівенсоном.

Поєдинок може відбутися восени нинішнього року у столиці України, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Стівенсон захистив титул, тепер він зобов'язаний боксувати з Олександром Гвоздиком, ми намагаємося домовитися, - сказав Арум. - Наша ідея, яку ми хочемо реалізувати або домовившись з промоутером Івоном Мішелем, або вигравши конкурс заявок, полягає в тому, що бій має пройти у Києві в рамках щорічної конвенції WBC. Якщо не буде добровільної згоди, ми підемо на конкурс заявок, виграємо його і проведемо бій в Україні. Якщо команда канадця виграє конкурс заявок або запропонує нам достатню суму, Гвоздик поїде до Канади і боксуватиме там".

Читайте також: Гвоздик: У WBC вже повідомили, що далі зі Стівенсоном битимуся я

Нагадаємо, що саме восени, з 30 вересня по 5 жовтня, у Києві пройде черговий Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). На цю знаменну подію приїдуть понад 700-т учасників. Серед них будуть зірки світового боксу, президенти національних федерацій з країн-членів WBC, рефері та спортивні функціонери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-