Український боксер Василь Ломаченко не битиметься 25 серпня

Український боксер Василь Ломаченко не битиметься 25 серпня

Укрінформ
Чемпіон WBA в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко не вийде в ринг 25 серпня, як це планувалося раніше.

Про це повідомив представник промоутерської компанії Top Rank в інтерв'ю ESPN.

"Ломаченко не битиметься 25 серпня, але цілком імовірно, що в наступному поєдинку він зустрінеться в об'єднавчому бою з Бельтраном. Після перемоги над Лінаресом Ломаченко полетів до України. Незабаром він повернеться, і ми разом з ним і його менеджером Егісом Клімасом обговоримо варіанти", - цитує представника Top Rank XSPORT.

Про ймовірну зустріч у поєдинку з Раймундо Бельтраном, який тримає пояс WBO, розповів також і менеджер боксера Егіс Клімас: "Ломаченко, однозначно, продовжить кар'єру в легкій вазі. Ми віримо, що в цьому дивізіоні у нас набагато більше крутих варіантів. Ми вже попередньо обговорювали наступний бій. Ймовірно, це буде об'єднавчий поєдинок з Бельтраном. Але все поки що на рівні чуток".

Нагадаємо, після перемоги над венесуельцем Хорхе Лінаресом український боксер став володарем чемпіонських поясів відразу в двох вагових категоріях - WBO в напівлегкій і WBA в легкій. Василь Ломаченко вирішив відмовитися від трофея в напівлегкій ваговій категорії і продовжити кар'єру в легкій вазі.

Читайте також: Боксер Ломаченко відмовився від титулу в напівлегкій вазі

Раніше повідомлялося, що чемпіон WBA в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) вийде в ринг 25 серпня 2018 року. Найімовірніше, його наступним суперником стане володар титулу WBO в легкій вазі мексиканець Раймундо Бельтран (35-7-1, 21 КО).

Фото: Top Rank

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-