Футбол: Ракицький залишив розташування збірної України

Футбол: Ракицький залишив розташування збірної України

Фото
Укрінформ
Захисник збірної України з футболу Ярослав Ракицький залишив розташування національної команди у Харкові й пропустить найближчі товариські матчі проти Марокко та Албанії.

Гравець донецького футбольного клубу "Шахтар" Ярослав Ракицький розпочав тренування 25 травня разом із національною збірною, але через біль змушений був передчасно закінчити роботу. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Додаткове обстеження показало, що в Ракицького загострилася давня травма колінного суглоба, і до товариських матчів національної команди він відновити ігрові кондиції не встигне.

Ракицького на зборах національної команди замінить Павло Лук’янчук, який вже прибув до тренувального табору.  Для 22-річного динамівця, який другу половину сезону провів в оренді у рівненському "Вересі", це вже другий виклик до головної команди країни. Перший був у жовтні 2017 року. Тоді Лук’янчук тренувався зі збірною,  але згодом був відряджений до "молодіжки" і дебютувати у першій збірній не вдалося.

Нагадаємо, зараз підопічні головного тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка у Харкові готуються до товариських матчів проти Марокко і Албанії. Вечірнє заняття було присвячене реалізації навчальних вправ в ігрових серіях.

Сьогодні у національної команди заплановані два тренування на полі стадіону "Сонячний". Вранці розташування "синьо-жовтих" тимчасово залишить головний тренер Андрій Шевченко, якому в Києві належить повернутися до повноважень амбасадора фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. О 14 годині рейсом із Варшави до Харкова прибуде Андрій Ярмоленко, який повертається після американського турне свого дортмундського клубу "Боруссія".

Читайте також: Циганков і Шепелєв залишили розташування збірної України

Спаринг з четвертою командою Африки в рейтингу ФІФА підопічні Андрія Шевченка проведуть 31-го травня в швейцарській Женеві.  Контрольний поєдинок з Албанією може відбутися 3 червня.

Фото: shakhtar.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-