"Шахтар" вимагає покарання для фаната "Динамо", який вдарив Ракицького

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" має намір звернутися до КДК ФФУ з приводу покарання для вболівальника "Динамо", який вибіг на поле і атакував футболіста донеччан Ярослава Ракицького.

Про це повідомив начальник юрслужби "Шахтаря" Андрій Харитончук.

"Ми очікуємо, що КДК відкриє справу і розгляне це епізод. Коли у нас запросять пояснення, ми звернемо увагу на епізод з Ракицьким. Вболівальник вдарив футболіста. Сподіваюся, КДК винесе справедливе рішення, і все не обмежиться в цей раз банальним штрафом.

Ми звернулися до Прем'єр-ліги з пропозицією створити робочу групу з вивчення міжнародного досвіду щодо таких явищ. На наше переконання, це можна перемогти тільки персональною відповідальністю. Такою відповідальністю поряд зі штрафами може стати заборона на відвідування стадіону", - цитує Харитончука Terrikon

Читайте також: Нестримні фанати на матчі “Динамо” - “Шахтар”: оголена пробіжка, фаєри та бійка

Нагадаємо, інцидент стався у матчі 32-го туру української Прем’єр-ліги між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем". Фанат київського футбольного клубу "Динамо" вибіг на поле і вдарив гравця "Шахтаря" ззаду, а потім спробував сховатися в натовпі, але відеокамери зафіксували його обличчя.

Фото: Я.Ракицький/dynamomania.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-