Світоліна вперше вирушить на турнір Великого шолома в якості фаворитки

Світоліна вперше вирушить на турнір Великого шолома в якості фаворитки

Відео
Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над Сімоною Халеп у фіналі турніру в Римі.

Еліна Світоліна, зокрема, зазначила, що цього разу "вперше відправиться на турнір Великого шолома в якості фаворита".

"Це був відмінний матч в моєму виконанні. Я домінувала протягом всієї гри. Намагалася чинити тиск на Симону і пробивати майже відразу ж після торкання м'ячем корту. Цього разу я вперше відправлюся на турнір Великого шолома в якості фаворита. Я прийняла цей виклик. Для мене важливо вийти на матч з такою атмосферою і грати на таких великих аренах.

Великий шолом - це завжди тиск з усіх боків. Ти також очікуєш багато чого від себе. Тут ти повинен бути фізично і морально більш готовим, ніж до інших турнірів. Я завжди намагаюся налаштовуватися максимально на змагання, але на Великих шоломах це робиться якось по-особливому", - цитує Світоліну tribuna.com

Нагадаємо, у неділю, 20 травня, Еліна Світоліна перемогла першу першу "ракетку" світу румунку Сімону Халеп у вирішальному поєдинку турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 в Римі (Італія) із призовим фондом $3,352 млн.

Читайте також: Теніс: Світоліна зберігає четверту позицію в рейтингу WTA

Відео кращих моментів:

Фото: instagram/elisvitolina

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-