Боксери Усик і Гассієв проведуть поєдинок після ЧС-2018 з футболу

Боксери Усик і Гассієв проведуть поєдинок після ЧС-2018 з футболу

Укрінформ
Фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українським чемпіоном WBC і WBO у важкій вазі Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим відбудеться після чемпіонату світу-2018 з футболу.

Про це повідомив промоутер російського боксера Олексій Васильєв.

"Бій, швидше за все, відбудеться після завершення чемпіонату світу з футболу. Ймовірно, це станеться влітку. Точну дату і місце проведення поєдинку оголосять організатори турніру. Вся інша інформація, що з'являється в ЗМІ - чутки. Наскільки нам відомо, травма Олександра Усика зараз залікована і перешкод для підготовки спортсмена до фіналу немає", - цитує Васильєва Sport Arena

У свою чергу менеджер українського боксера Егіс Клімас зазначив, що зараз головною проблемою в організації бою є не дата, а місце його проведення. Раніше боксерський поєдинок планували провести в Саудівській Аравії, але влітку там занадто жарко. Зазначимо, що фінал футбольного ЧС-2018 пройде в Росії з 14 червня по 15 липня.

Раніше журналіст UCNLive Маріо Лопес повідомив, що бій Усик (Україна) – Гассієв (Росія) відбудеться 21 липня.

Читайте також: Бій Усик – Гассієв відбудеться 21 липня – журналіст

Переможець бою Олександр Усик-Мурат Гассиев стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 мільйонів доларів призових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-