Джиро-2018: Фрум виграв сходження на Дзонколан, Йєйтс залишається лідером

Джиро-2018: Фрум виграв сходження на Дзонколан, Йєйтс залишається лідером

Укрінформ
Володар рожевої майки Йєйтс збільшив перевагу над Дюмуленом до 1:24.

Триває престижна багатоденна велогонка «Джиро д’Італія». Переможцем 14-го етапу зі сходженням на вершину першої категорії Дзонколан став один з фаворитів гонки британець Кріс Фрум з команди Sky. Про це повідомляє Укрінформ.

Після невдалого першого тижня «Джиро-2018» Кріс Фрум довів, що його зарано списувати з числа претендентів на загальну перемогу. Британець у силовому стилі переміг на одному з найважчих етапів гонки – сходженні на гору Дзонколан. Втім, лідер генеральної кваліфікації британець Саймон Йєйтс з команди Mitchelton-Scott усе контролював і фінішував другим. Він програв Фруму всього 6 секунд.  

Читайте також: Джиро-2018: Йєйтс виграв 11-й етап і залишається лідером гонки

Відзначимо, що Кріс Фрум виграв перший в кар’єрі етап на «Джиро». Він піднявся у генеральній класифікації на п’яте місце, але його відставання від Йєйтса все одно значне – 3 хвилини і 10 секунд.   

А тим часом володар рожевої майки лідера «Джиро-2018» Саймон Йєйтс збільшив свою перевагу над найближчим переслідувачем Томом Дюмуленом з команди Sunweb до 1 хвилини і 24 секунд. На третьому місці італієць Доменіко Поццовіво (Bahrain Merida), який програє Йєйтсу 1:37.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-