Ярмоленко: Питання мого переходу з «Боруссії» в клубі навіть не піднімалось

Ярмоленко: Питання мого переходу з «Боруссії» в клубі навіть не піднімалось

Укрінформ
Півзахисник збірної України не знає звідки йдуть чутки про його переїзд з Дортмунда.

Півзахисник дортмундської «Боруссії» Андрій Ярмоленко заявив, що в клубі з ним ніхто не розмовляв на тему його можливого трансферу. Про це він розповів сайту «Команда №1».

«Не бачу сенсу заганяти себе поганими думками і багато думати про те, що я зараз не граю. Намагаюся не забивати собі цим голову і налаштований позитивно. Сподіваюся, що в наступному сезоні все зміниться на краще.

Я тренуюсь. Намагаюся якісно робити свою роботу, як і личить професіоналові. Звичайно, я дуже хочу грати - як і будь-який футболіст. Але в моїй кар'єрі настав такий період, що потрібно просто перетерпіти.

Читайте також: Чутки про трансфер Ярмоленка з "Боруссії" не мають підстав - агент футболіста

Як і всі вболівальники, дізнаюся усі чутки про свій перехід зі ЗМІ. Зі мною в клубі на тему мого можливого трансферу ніхто не розмовляв - це питання навіть не піднімалося. Не знаю, звідки ноги ростуть», - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, що деякі німецькі ЗМІ написали про те, що «Боруссія» влітку спробує продати Ярмоленка. В цьому сезоні Ярмоленко зіграв за «Боруссію» 26 матчів, забив 6 м’ячів і зробив 6 гольових передач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-