Шапаренко: Хочемо виграти у

Шапаренко: Хочемо виграти у "Шахтаря" і сподіваємося на підтримку трибун

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко прокоментував свій дебютний виклик до збірної України.

19-річний динамівець Микола Шапаренко, зокрема, зазначив, що дуже прагнув грати у першій команді київського клубу, але не сподівався на такий швидкий виклик до національної збірної України.

"Спочатку не повірив, коли побачив новини про мій виклик до збірної в інтернеті. Але потім побачив офіційний список. Звичайно, я дуже зрадів. Це для мене хороша мотивація продовжувати так само працювати далі. У те, що я гратиму в першій команді "Динамо", я вірив. Я бачив себе в першій команді, прагнув до цього. А щодо швидкого виклику до національної збірної не був упевнений", - цитує Шапаренка офіційний сайт ФК "Динамо".

Також Шапаренко поділився очікуваннями від зустрічі з донецьким "Шахтарем" у заключному матчі УПЛ сезону-2017/18.  

"Звичайно, прикро, що сезон ми провалили. Ми відчували, що маємо всі шанси виграти чемпіонат. На жаль, ми втратили очки в тих матчах, в яких не повинні були їх втрачати. Потрібно обіграти "Шахтар" в останньому турі. Перш за все, ми хочемо виграти цей матч для наших уболівальників і самим собі довести, що ми не гірші за них. Хочеться побачити повний стадіон, нам потрібна підтримка вболівальників", - сказав Шапаренко.

Читайте також: Шапаренко отримав перший виклик до збірної України з футболу

Нагадаємо, матч "Динамо" (Київ) – "Шахтар" (Донецьк) 32-го туру УПЛ відбудеться в суботу, 19 травня, на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві. Поєдинок розпочнеться о 19.30.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-