Українські легкоатлети презентували нову форму для міжнародних змагань

Українські легкоатлети презентували нову форму для міжнародних змагань

Фото
Укрінформ
У Києві відбулася презентація нової екіпіровки українських легоатлетів, в якій спортсмени виступатимуть на міжнародних змаганнях.

Нове ексклюзивне екіпірування 17 травня представили молоді українські легкоатлети Олександр Нічіпорук (переможець юніорського Кубку Європи, чемпіон України з метання спису), Захар Міщенко (чемпіон України, призер Кубку Європи, фіналіст юніорських чемпіонатів світу та Європи з метання спису), Тетяна Фетіскіна (призерка Кубку Європи, фіналістка юнацького чемпіонату світу з метання спису). Про це повідомляє champion

Також у презентації взяли участь чемпіон світу-2005 у стрибках у висоту Юрій Кримаренко, бронзова призерка чемпіонату Європи в естафеті 4Х400 м Ольга Бібік та учасниця ОІ-2016 у бар'єрному спринті Ганна Плотіцина.

У Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) оголосили про зміну технічного партнера збірних. Контракт між японською компанією та ФЛАУ укладено строком на 4 роки. В урочистому підписанні контракту взяли участь президент ФЛАУ Ігор Гоцул, міністр молоді та спорту Ігор Жданов та президент НОК України Сергій Бубка. 

Читайте також: Дар‘я Михайлова з рекордом змагань виграла півмарафон у Гваделупі

Дебют українців у новій формі на офіційних стартах відбудеться в серпні в Берліні на чемпіонаті Європи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-