Зозуля: Я щасливий в Альбасете і бачу прихильність уболівальників

Зозуля: Я щасливий в Альбасете і бачу прихильність уболівальників

Укрінформ
Український форвард Роман Зозуля хотів би залишитися в іспанському футбольному клубі другого дивізіону "Альбасете" і наступного сезону.

Про це Роман Зозуля розповів на прес-конференції перед поєдинком 40-го туру іспанської Сегунди проти ФК "Реал Сарагоса", який відбудеться 20 травня..

"За два місяці після отриманої травми я нарешті повноцінно повернувся на поле. Було важко, але вже все позаду. Я набрав форму і не відчуваю ніякого фізичного дискомфорту. Для мене важливо забивати голи, якщо це допомагає команді добиватися результату. Головне - інтереси команди.

Вчора тренер провів з нами розмову. Ми розуміємо, в якому становищі перебуваємо і знаємо, що нам необхідно боротися. Ми повинні домогтися гарного результату в Сарагосі. Упевнений, що ми захистимо "Альбасете" від вильоту з Сегунди, а вже наступного сезону думатимемо про більш серйозні завдання. У команді чудова атмосфера. У нас новий колектив, який поступово створюється.

Моє майбутнє? Зараз я повністю зосереджений на матчах чемпіонату. Перший з них - в Сарагосі. Я і моя сім'я в захваті від Альбасете. Ми дуже щасливі в цьому місті. Тут живуть хороші й доброзичливі люди. Я бачу прихильність уболівальників до команди. Це робить мене ще більш щасливим. Я хочу залишитися тут, тому, що помічаю, з якими почуттями вболівальники ставляться до мене", - цитує Зозулю zbirna.com

Читайте також: Тренер "Альбасете": У Зозулі є проблеми з поверненням до колишніх результатів

Нагадаємо, що український форвард Роман Зозуля пропустив два ігрових місяці через травму гомілкостопа. Раніше головний тренер "Альбасете" Енріке Мартінес зазначив, що поки українець не показує колишніх результатів, які були в нього до травмування, але є динаміка покращення. Востаннє Зозуля забивав у складі "Альбасете" ще 9 грудня 2017 року. Того дня дубль українця приніс його команді перемогу над "Вальядолідом" (2:1), а Зозуля переміг у номінації "Кращий гравець туру" за результатами матчів 18-го туру Сегунди.

Фото: albacetebalompie.es

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-