У дев'ятьох гравців «Вереса» отруєння, але УПЛ проти перенесення матчу з «Шахтарем»

У дев'ятьох гравців «Вереса» отруєння, але УПЛ проти перенесення матчу з «Шахтарем»

Оновлено
Укрінформ
Команда з Рівного вже поїхала з Харкова і просить УПЛ та "Шахтар" перенести матч.

«Верес» вже повертається до Львова з Харкова, де 13 травня мав відбутися матч УПЛ проти «Шахтаря». Про це повідомляє Tribuna.com.

Рівненський клуб прибув до Харкова, заселився в готель, але потім відправився назад до Львова. Відомо, що рівненський клуб попросив перенести матч через харчове отруєння одразу дев'ятьох гравців.

Як стало відомо Tribuna.com, УПЛ відмовила «Верес» в перенесенні матчу з «Шахтарем» через масове отруєння гравців. УПЛ не вважає ситуацію, що склалася форс-мажорними обставинами, бо до початку матчу залишилося більше 24 годин, а в заявці «Вереса» достатньо гравців, щоб замінити хворих.

Читайте також: Степаненко: Для "Шахтаря" матч із "Вересом" важливіший за фінал Кубка України

Екс-генеральний директор прем'єр-ліги Петро Іванов у коментарі Tribuna.com розповів про ситуацію з матчем 31-го туру УПЛ «Шахтар» - «Верес». «Вересу» загрожує технічна поразка, плюс немаленький штраф. Я так розумію, що і телетранслятор виставить рахунок за витрати», - заявив Іванов.

Генеральний директор «Вереса» Андрій Паньків звернувся до гендиректора «Шахтаря» Сергія Палкіна з проханням підтримати його клуб в питанні перенесення матчу між цими командами. Рівненський клуб пропонує «гірникам» перенести зустріч на дату, яка влаштує обидва клуби, і зіграти в найсильніших складах.

Нагадаємо, в разі перемоги над «Вересом», «Шахтар» достроково забезпечить собі чемпіонство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-