Ломаченко переміг Лінареса. Текстова трансляція

Ломаченко переміг Лінареса. Текстова трансляція

Укрінформ
Онлайн-трансляція поєдинку за титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у легкій вазі між Василем Ломаченком та Хорхе Лінаресом.

Отже, Василь Ломаченко – чемпіон світу у легкій вазі за версією WBA! Він переміг Хорхе Лінареса нокаутом у 10-у раунді.

10 раунд. Пішла жорстка рубка. Ломаченку вже бракує рухливості. Він забагато пропускає. Але тут проходить блискуча комбінація і Лінарес на підлозі! Це перемога!

9 раунд. Ломаченко дещо змінює малюнок бою, віддавши центр супернику. Дуже вдала атака від Лінареса. Василя добряче струсануло. Поки що тривожно за результат бою.

8 раунд. Лінарес вдало захищається. Ломаченко не припиняє атакувати серіями, але суперник помітно краще виглядає, ніж на початку бою. Темп впав. Українець ніби щось задумав, але акцентованого удару немає.

7 раунд. Чим відповість Ломаченко? Бій перейшов у більш спокійну фазу. Українець відверто хоче адекватно відповісти і ретельно готує атаки. Лінарес проводить непогані серії.

6 раунд. Лінарес знову б’є нижче пояса. Так він хоче збити атакувальний темп українця. Ломаченко добре захищається і не припиняє бомбардувати голову і корпус суперника. Опа! Ломаченко отримав короткий несподіваний удар і опинився у нокдауні. Несподівано.

5 раунд. Лінарес все більше не встигає за українцем. Схоже, він переходить у глибокий захист. Але при цьому Лінарес непогано відповідає. Наприкінці раунду Ломаченко видав блискучу серію.

4 раунд. Класна серія від Ломаченка. Помітно, яка перевага у швидкості у нашого боксера. Насамперед, і ногах. Лінарес отримує попередження за удар в потилицю. І ще кілька вдалих ударів Ломаченка пройшли. Темп бою дуже високий.

3 раунд. Василь починає ганяти суперника по рингу. Лінарес перейшов на роботу другим номером. У Ломаченка більше точних влучань, він вже вертить суперником як хоче. Все ніби за планом українця.

2 раунд. Лінарес атакує. Ломаченко вдало відповідає. Суперники демонструють техніку і обмінюються комбінаціями. Наш боксер поволі розганяється і закручує опонента.

1 раунд. Ломаченко в центрі рингу. Він намацує слабкі місця суперника. Розвідувальний обмін ударами. Українець здався більш активним.

04:27 Бій почався!

04:25 Представлення боксерів від Майкла Баффера.

04:22 Слідом за українцем виходить Хорхе Лінарес, який сьогодні захищає чемпіонський пояс.

04:20 Першим на ринг виходить претендент - Василь Ломаченко.

04:10 Ломаченко вже вдягає рукавички.

04:05 Останні приготування до бою. Медісон Сквер Гарден чекає на вихід боксерів.

03:40 Наразі тривають бої андеркарта. А тим часом вболівати за Ломаченка прийшов наш олімпійський чемпіон Олександр Абраменко.

02:55 До роздягалки Ломаченка завітав головний рефері бою.

02:40 Між іншим, до бою Ломаченко готується у роздягалці знаменитого баскетбольного клубу «Нью-Йорк Нікс».

02:35 А ось як зустріла публіка на арені появу Ломаченка на великому екрані.

02:15 На арену прибув і Ломаченко.

02:00 Лінарес вже приїхав до Медісон Сквер Гарден і налаштовується на бій.

Доброї ночі. До бою Ломаченко - Лінарес приблизно три години. Поки є час дамо візитівки боксерів. 

*****

Ласкаво просимо до спортивного комплексу "Медісон-сквер-гарден" у Нью-Йорку (США), де у ніч на неділю, 13 травня, зійдуться чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у другій напівлегкій вазі (до 59,0 кг) 30-річний українець Василь Ломаченко та чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у легкій вазі (до 61,2 кг) 32-річний венесуелець Хорхе Лінарес.

Слідкуйте за унікальним боксерським дійством за допомогою текстової трансляції на сайті Укрінформу. Початок головної події - зустрічі в рингу Ломаченка та Лінареса - о 03.30 за київським часом.

******

В активі дворазового чемпіона світу та Олімпійських ігор Ломаченка 11 боїв на профі-рингу - 10 перемог (8 нокаутом) і 1 поразка. 9 грудня 2017 року у Нью-Йорку Василь учетверте захистив титул чемпіона світу у другій напівлегкій вазі, вигравши технічним нокаутом у 6 раунді у кубинця Гільєрмо Рігондо. Після цього Ломаченко вирішив піднятися на ще одну вагову категорію, легку.

Кар'єрний доробок Лінареса - 44 перемоги (27 нокаутом) і 3 поразки. 27 січня нинішнього року Хорхе втретє захистив пояс WBA, вигравши за очками у колишнього претендента на титул чемпіона світу в легкій вазі філіппінця Мерсіто Гесту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-