У

У "Борисполі" хочуть закрити одну смугу на час проведення фіналу Ліги чемпіонів

Укрінформ
У міжнародному аеропорту "Бориспіль" планують закрити одну смугу для розміщення 80 літаків, якими прилетять команди, вболівальники та гості на фінал Ліги чемпіонів 2018. Усього за цей період аеропорти столиці разом приймуть 140-160 додаткових рейсів.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила прес-секретар Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух) Руслана Данилів.

"За попередніми даними, аеропорти Києва у дні проведення Ліги чемпіонів УЄФА 2018 планують прийняти приблизно півтори сотні додаткових рейсів: з яких по 50-60 з кожної команди фіналістів з уболівальниками, близько 40 - бізнес-делегацій", - сказала Данилів.

За її словами, в аеропорту "Бориспіль" планують закрити одну смугу для розміщення 80 літаків на час, поки триватиме фінал.

Водночас, прес-секретар наголосила, що точна кількість додаткових рейсів наразі невідома, "оскільки британські авіалінії оголосили вартість перельотів до України, яка виявилась не дуже доступною для фанів футболу". 

"Очевидно, вони скористаються наземним транспортом у цьому випадку", - зазначила вона.

Читайте також: Ліга Чемпіонів “накрутить” ціни на оренду житла у Києві більш як у 4 рази — експерт

Водночас, за інформацією Данилів, іспанські авіакомпанії просять прийняти широкофюзеляжні літаки, аби скоротити кількість перельотів, "оскільки в таких суднах можна за один раз привезти ту кількість пасажирів, яку зазвичай перевозять тричі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-