Промоутер Брієдіса: Дуже здивуюся, якщо Усик битиметься з Гассієвим у Росії

Промоутер Брієдіса: Дуже здивуюся, якщо Усик битиметься з Гассієвим у Росії

Відео
Укрінформ
Альберт Сієста, промоутер екс-чемпіона WBC у важкій вазі литовського боксера Майріса Брієдіса, вважає, що український боксер Олександр Усик не погодиться проводити фінальний бій WBSS з Муратом Гассієвим у Росії.

Альберт Сієста, зокрема, зазначив, що Всесвітня боксерська суперсерія (WBSS) "трохи загубилася" у питанні хто б'ється, де б'ється і коли б'ється.

"Брієдіс зараз відпочиває, нічого не робить, підтримує форму. Ніхто нічого не знає - яка дата, не зрозуміло, хто буде суперником. WBSS трохи загубилася, ніхто не знає, що відбувається, але я думаю, що протягом кількох тижнів ми все дізнаємося: хто б'ється, де б'ється, коли б'ється. У Джидді 15 травня розпочинається Рамадан, а це значить, що місяць точно ніхто нічого не робитиме.

Я дуже здивуюся якщо бій буде в Росії, тому що я конкретно знаю, так відчуваю, що Олександр Усик до Росії не поїде, проте він любить цифру 17 і якщо там 17 заплатять, він може і поїде. Думаю, що на бій Усик - Гассієв доведеться чекати. Рамадан, чемпіонат світу з футболу, спека неймовірна. Не знаю, як вони все це будуть робити в Джидді, подивимося... Зараз - це таємниця, вкрита темрявою", - цитує Сієсту XSPORT.

Читайте також: Бокс: Майріс Брієдіс готовий замінити Усика в фіналі WBSS

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що Майріс Брієдіс планує виступити в андеркарті бою Олександр Усик (14-0, 11 КО) – Мурат Гассієв (26-0, 19 КО), який мав пройти 11 травня, але був відкладений на невизначений термін через травму ліктя в українця. У цьому поєдинку боксери мають визначити володаря 5 чемпіонських поясів (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 мільйонів доларів.

Фото: К2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-