Ястремська зіграє у чвертьфіналі турніру ITF у Франції

Ястремська зіграє у чвертьфіналі турніру ITF у Франції

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська виграла п'ятий матч поспіль на турнірі ITF у Франції.

У поєдинку другого кола кваліфікації турніру ITF Womens Circuit, який стартував 7 травня у Кань-сюр-Мері, Даяна Ястремська перемогла швейцарську тенісистку Жиль Тайхманн з рахунком 6:3, 6:3. Про це повідомляє БТУ.

Українська тенісистка Даяна Ястремська виграла два перших гейми на початку матчу, після чого дозволила суперниці повести в рахунку 3:2, однак після цього виграла чотири гейми поспіль. На старті другого сету тенісистки обмінялися брейками, а потім двічі захистили свою подачу. У сьомому геймі Даяна тільки з шостої спроби змогла реалізувати брейк-поінт, а завершити зустріч їй вдалося з другого матчболу на подачі Тайхманн.

Відзначимо, що 17-річна уродженка Одеси Даяна Ястремська вдруге обіграла представницю Швейцарії Жиль Тайхманн. На початку березня 2016 року вона впоралася зі швейцаркою у другому колі 25-тисячника в бразильському Кампінасі, де в результаті завоювала титул.

За місце в півфіналі Даяна Ястремська посперечається з переможницею матчу між американкою Ніколь Гіббс і Вікторією Голубич зі Швейцарії.

Читайте також: Світоліна зберегла 4 місце в рейтингу WTA, Завадська піднялася на 63 позиції

Грунтовий турнір Open de Cagnes-sur-Mer - ITF Womens Circuit із призовим фондом $100,000 триватиме в Кань-сюр-Мері до 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-