Редкач: Я віддаю Ломаченку бій з Лінаресом через його досвід у боксі

Редкач: Я віддаю Ломаченку бій з Лінаресом через його досвід у боксі

Відео
Укрінформ
Український боксер Іван Редкач, який брав участь у трьох тренувальних таборах Хорхе Лінареса, поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку між венесуельцем і українцем Василем Ломаченком.

Іван Редкач також повідомив, що повернеться в ринг 9 червня, але не реваншем з Джоном Моліною.

"Джон Моліна відмовився давати мені реванш, сказав, що хоче битися з Лукасом Маттісом, але нічого, все нормально. Наступного разу. З ким я битимуся 9 червня? Ймовірно, зі складним суперником.

Ломаченко? Він неймовірний боксер, ну а Лінарес... Я допомагав йому готуватися до трьох поєдинків, але не до бою з Ломаченком. Хорхе дуже швидкий, з дуже хорошою технікою. Якщо він добре підготується, то це буде конкурентний бій і гарна розвага. Але я віддаю цей бій Ломаченку через його досвід у боксі. Він особливий тому, що виділяється розумом, швидкістю, генетикою і відмінною технікою", - цитує Редкача XSPORT.

Нагадаємо, боксерський поєдинок між чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі Василем Ломаченком (10-1, 8 КО) і венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 29 КО) пройде в ніч на 13 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. Орієнтовний початок зустрічі 13 травня о 03.00. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (29 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA, яким володіє венесуелець.

Читайте також: Лінарес: Я зроблений з іншого тіста, ніж колишні суперники Ломаченка

Іван Редкач  (20-4-1, 16 КО) свій останній бій провів 15 грудня 2017 року проти Джона Моліни і поступився нокаутом у видовищному поєдинку.

Фото: facebook.com/vanyajunito.redkach

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-