Прокопевнюк боротиметься за

Прокопевнюк боротиметься за "бронзу" на чемпіонаті Європи в Каспійську

Укрінформ
Збірна України продовжує залишатися без медалей після чотирьох днів чемпіонату Європи з боротьби, який проходить в російському Каспійську.

Українки програли дві медальні сутички на чемпіонаті Європи з боротьби. У ваговій категорії до 55 кг Анна Войтова боролася за бронзу з туркенею Бедіхою Гюн і без шансів поступилася 0:10. Ірина Пасічник в категорії до 76 кг нав'язала боротьбу азербайджанці Сабір Алієвої, але через помилку подарувала суперниці чотири очки і програла сутичку 3: 6. Про це повідомляє XSPORT.

Також 3 травня пройшли сутички в кваліфікації і чвертьфіналах в останніх п'яти вагових категоріях. У вазі до 53 кг Христина Береза ​​поступилася молдавській спортсменці Луліі Леорда (4: 7) в кваліфікації. У категорії до 57 кг Тетяна Кіт програла триразовому призеру чемпіонатів Європи угорці Емеші Барці (0: 4) в чвертьфіналі. У вазі до 65 кг Марія Ілчішин поступилася росіянці Марії Кузнєцової в кваліфікації (6: 9), а у вазі до 72 кг Анна Тісліченко програла чвертьфінал туркені Бесті Алтуг (3: 6).

Єдиною українкою, яка зуміла продовжити виступи на чемпіонаті Європи стала Ілона Прокопевнюк. У категорії до 62 кг українка поступилася в чвертьфіналі росіянці Інні Тражукової (2: 4), але завдяки тому, що росіянка вийшла у фінал, Прокопевнюк отримала можливість провести сутичку за "бронзу". Медаль українка оскаржить з німкенею Луїзою Манзке.

Читайте також: Ігор Жданов: Вважаю поїздку борців на ЧЄ в Росію неприпустимою

Всього 3 травня було розіграно п'ять комплектів медалей. Чемпіонками Європи з жіночої боротьби стали:
50 кг. Марія Стадник (Азербайджан);
55 кг. Ірина Курачкіна (Булар);
59 кг. Еліф Жалі Єшільирмак (Туреччина);
68 кг. Анастасія Братчикова (Росія);
76 кг. Йасемін Адар (Туреччина).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-