"Атлетико" і "Марсель" вийшли у фінал Ліги Європи УЄФА

Оновлено
Укрінформ
"Атлетико" і "Марсель" стали фіналістами другого за престижністю єврокубкового турніру футбольних клубів континенту сезону-2017/18.

В 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА іспанський "Атлетико" за сумою двох матчів виявився сильнішим за англійський "Арсенал" (2:1), а французький "Марсель" із загальним рахунком 3:2 зупинив австрійський "Зальцбург", повідомляє Укрінформ.

Читайте також: "Ліверпуль" встановив новий рекорд у Лізі чемпіонів УЄФА

"Атлетико" у повторному поєдинку на "Метрополітано" в Мадриді завдяки удару під поперечину "в роздягальню" Дієго Кости (45+3) здобув перемогу над "Арсеналом" із результатом 1:0. Перший матч на "Емірейтс" у Лондоні завершився внічию 1:1.

******************

Інший учасник фіналу Ліги Європи визначився у додатковий час поєдинку, в якому "Зальцбург" із результатом 2:1 обіграв "Марсель", але у підсумку поступився йому місцем у фіналі Ліги Європи.

"Марсель", обігравши "Зальцбург" вдома (2:0), на виїзді двічі пропустив в основний час зусиллями господарів "Ред Булл Арени" - 0:2. На 53-й хвилині малійський півзахисник Амаду Хайдара ударом в правий нижній кут воріт вивів "Зальцбург" вперед, а через 12 хвилин гвінейський хавбек "Марселя" Буна Сарр зрикошетив м'яч повз голкіпера у власні ворота після того, як намагався заблокувати удар суперника.

Додатковий час...

У другому екстра-таймі (116-та хвилина) португальський захисник "Марселя" Роналду замкнув вдало виконану подачу з кутового і вивів свою команду у фінал Ліги Європи УЄФА, який відбудеться 16 травня в Ліоні (Франція).

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-