Тимощенко: Етапи Кубка світу з п’ятиборства – це підготовка до чемпіонатів Європи і світу

Тимощенко: Етапи Кубка світу з п’ятиборства – це підготовка до чемпіонатів Європи і світу

Укрінформ
Срібний призер Олімпійських ігор Павло Тимощенко розповів про готовність до третього етапу Кубка світу з сучасного п'ятиборства, який з 3 по 7 травня пройде в угорському Кечкеметі.

Павло Тимощенко, зокрема, зазначив, що розглядає ці старти, як підготовчі до чемпіонатів Європи та світу.

"Не дивлячись на те, що етапи Кубка світу - це серйозні змагання, я їх більше розглядаю як підготовку до чемпіонатів Європи та світу. Є напрацювання і хочу спробувати їх, подивитися, як зможу їх реалізовувати. Не можу сказати, що зараз я на піку форми, тому і не можу сказати, що на найближчих етапах обов'язково буду в призах.

Ми були в високогір'ї, тому йде зворотний цикл реакліматизації. Там ми робили багато роботи на силу і витривалість, після неї теж потрібно перейти на швидкість і це теж впливатиме. Але високогір'я - це обов'язковий етап підготовки до чемпіонату світу, тому що там умови будуть складними: 2200 метрів, інший часовий пояс, інша країна", - цитує Тимощенка XSPORT

Читайте також: П'ятиборець Тимощенко посів четверте місце на етапі Кубка світу в США

Нагадаємо, що на першому етапі Кубка світу з сучасного п'ятиборства Павло Тимощенко посів 6 місце, на другому - 4-е, а в лютому Павло виграв зимовий чемпіонат України.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-