Українська тенісистка Завацька вперше зіграє в чвертьфіналі турніру WTA

Українська тенісистка Завацька вперше зіграє в чвертьфіналі турніру WTA

Відео
Укрінформ
Українська тенісистка Катаріна Завацька вперше в кар'єрі зіграє в 1/4 фіналу турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Катаріна Завацька вийшла у чвертьфінал турніру WTA Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem – International у Рабаті (Марокко) із призовим фондом 250 тисяч доларів. Про це повідомляє БТУ.

Поєдинок другого колу тенісного турніру в Рабаті Катаріна Завацька (Україна, WC) - Олександра Дулгеру (Румунія, LL) закінчився з рахунком 7:5, 2:6, 6:4. Поступаючись 3-5 в першій партії, Завацька виграла чотири гейми поспіль і не дала суперниці заробити хоча б один сетбол. На три брейки румунки у другому сеті українська тенісистка змогла відповісти тільки одним, і поєдинок перейшов у третю партію. По ходу вирішального сету Дулгеру тричі виходила вперед з брейком, але кожного разу Завацка робила зворотний брейк. Катаріна вперше зуміла повести в цій партії, захистивши подачу (5-4), і нав'язала боротьбу в геймі суперниці. З 0-30 Завацка взяла три очки поспіль і реалізувала перший же матчбол.

"Дуже важкий матч, звичайно, це другий раунд, тому в порівнянні з першим колом матч був складніше. Розіграші були більш тривалими. Якщо говорити про чвертьфінал, побачимо, що буде, я також постараюся показати найкраще, що можу", - прокоментувала перемогу Завацька.

Читайте також: Українка Завацька виступить в основній сітці турніру WTA у Марокко

У чвертьфіналі 18-річна українка зіграє з восьмою сіяною Сє Шувей (WTA 60).

Фото: gottwald.fotograf.de 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-