Артем Бесєдін: Будь-який спаринг важливий для підготовки збірної України

Артем Бесєдін: Будь-який спаринг важливий для підготовки збірної України

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Артем Бесєдін розповів про готовність до фінального матчу Кубка України з донецьким "Шахтарем" і травневого збору національної команди.

"Минулого року ми не виграли ні чемпіонат, ні Кубок України, тому настрій у нас зараз найрішучіший. Чи вистачить сил на збір національної команди? А в нас немає іншого вибору. Це команда номер один, тому, навіть якщо стає складно, потрібно шукати резерви в собі, чого б це не коштувало, оскільки за збірну переживає вся країна. Хоча спершу ще потрібно заслужити цей виклик своєю грою, тому на клубному рівні віддача теж повинна бути максимальною.

Чим більше збірна проведе контрольних поєдинків, тим кращою буде зіграність, коли почнуться офіційні зустрічі, тому будь-який спаринг важливий. Чи вистачить часу підготуватись до матчів збірної України в Лізі націй? Я впевнений у цьому. У нашій команді всі виконавці кваліфіковані. Чимало хлопців виступає в хороших європейських клубах, є футболісти "Динамо", "Шахтаря"...

Яка атмосфера у Харкові? Тому, що я родом із Харкова? Звичайно, приємно, коли тебе приходять підтримати близькі люди, але, за великим рахунком, мені байдуже, де захищати честь країни. У нас у будь-якому українському місті відмінна підтримка", - розповів Бесєдін в інтерв'ю офіційному сайту ФФУ.

Нагадаємо, фінальний матч Кубка України-2018 відбудеться 9 травня на "Дніпро-Арені" у Дніпрі. "Динамо" і "Шахтар" до цього дев'ять разів зустрічалися у вирішальних кубкових поєдинках: кияни виграли п'ять з них, донеччани - чотири. Торік у харківському фіналі "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 1:0 (гол: Марлос, 81). Загалом "Динамо" і "Шахтар" володіли Кубком України по 11 разів.

23 травня Андрій Шевченко планує зібрати національну команду. Під час цих зборів футболісти проведуть два спаринги у Швейцарії. Товариський матч проти збірної Марокко відбудеться 30 травня, а 2 червня українські футболісти планують провести спаринг з Албанією. 

Читайте також: Ярмоленко може приєднатися до збірної України одразу після матчу в США

У березні збірна України з футболу провела два спаринги. 23 березня підопічні Андрія Шевченка на Муніципальному стадіоні в Марбельї (Іспанія) зіграли внічию проти Саудівської Аравії (1:1), а 27 березня у бельгійському Льєжі національна збірна України з футболу здобула перемогу у товариському матчі зі збірною Японії з рахунком 1:2

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-