"Ліверпуль" здолав "Рому" і зіграє з "Реалом" у київському фіналі Ліги чемпіонів

Укрінформ
У фіналі Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня на НСК "Олімпійський" в Києві чинний володар титулу мадридський "Реал" зустрінеться з футболістами англійського "Ліверпуля".

Після переконливої ​​домашньої перемоги на "Енфілді" (5:2) "Ліверпуль" у повторному матчі 1/2 фіналу розіграшу на Олімпійському стадіоні в Римі поступився італійській "Ромі" (2:4) і за сумою двох матчів (7:6) вперше за останні 11 років пробився у фінал найпрестижнішого клубного єврокубкового турніру, повідомляє Укрінформ.

Сенегальський півзахисник "Ліверпуля" Садьо Мане відкрив рахунок на 9-й хвилині зустрічі після ідеального пасу бразильського форварда Роберто Фірміно. На 15-й хвилині невдалий винос у виконанні хорвата Деяна Ловрена привів до автоголу хавбека мерсісайдців Джеймса Мілнера, однак до перерви голландський півзахисник Джоржиніо Війнальдум після розіграшу кутового знову вивів гостей вперед.

Читайте також: "Реал" за Салаха готовий віддати Наваса і Бейла - ЗМІ

У другому таймі зусиллями боснійця Едіна Джеко, який вдало зіграв на добиванні на 52-й хвилині, і бельгійця Раджи Наїнгголана, який влучно пробив з-за меж штрафного майданчика на 86-й хвилині, і реалізував пенальті перед фінальним свистком (90+4) "Рома" зуміла врятувати матч, але не протистояння.

У вирішальному поєдинку в Києві "Ліверпуль" зійдеться з "Реалом", який в свою чергу здолав мюнхенську "Баварію" (2:1, 2:2). Для мадридців це буде третій фінал поспіль.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-