Хорхе Лінарес до бою з Ломаченком готується з

Хорхе Лінарес до бою з Ломаченком готується з "потрійною ретельністю"

Укрінформ
Венесуельський чемпіон WBA в легкій вазі Хорхе Лінарес оцінив власну підготовку до поєдинку проти чемпіона WBO в другій напівлегкій вазі українця Василя Ломаченка.

Венесуельський боксер Хорхе Лінарес, зокрема, зазначив, що готується до бою з українцем Василем Ломаченком набагато старанніше, ніж перед боєм з Мерсіто Гестою.

"Кожен день ми удосконалюємо стратегію, яка допоможе нам побити Ломаченка. Василь дуже швидкий і точний. У нього багато хороших якостей, але ідеального боксера не існує. Як я люблю говорити: "Якщо його хтось переміг, чому це не зможу зробити я?". Я програв три рази, але я завжди вставав і вдосконалювався. Я провів сім або вісім захистів титулу. Моя ідея полягає в тому, щоб ретельно працювати і показувати себе кращого.

Зараз я працюю з подвійною і навіть потрійною ретельністю, набагато старанніше, ніж перед боєм з Мерсіто Гестою. Це бій, про який я мріяв. І я не хочу втрачати свою мрію. У мене є всі навички, необхідні для перемоги над Ломаченком", - цитує Лінареса tribuna.com

Читайте також: Бокс: Лінарес відпрацьовує удари перед боєм з Ломаченком

Нагадаємо, зараз Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) і Хорхе Лінарес (44-3, 29 КО) готуються до бою, який відбудеться 12 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (29 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA, яким володіє венесуелець.

Фото: WBA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-