Андрес Іньєста після 16 років у

Андрес Іньєста після 16 років у "Барселоні" залишає клуб

Відео
Укрінформ
Ветеран каталонського футбольного клубу "Барселона" Андрес Іньєста повідомив про те, що залишає клуб.

Відповідну заяву 33-річний ветеран "Барселони"Андрес Іньєста зробив сьогодні під час спеціальної прес-конференції, що відбулася після тренувального заняття. Про це повідомляє Sport Arena

Влітку Андрес Іньєста може поповнити склад одного з китайських футбольних клубів. Раніше повідомлялося, що на нього претендують два представники китайської Суперліги – "Чунцин Ліфанов" і "Тяньцзінь Цюаньцзянь". Також ЗМІ повідомляли про можливий перехід Іньєсти до англійського "Манчестер Сіті", головним тренером якого є Хосеп Гвардіола. Саме під його керівництвом хавбек провів свої кращі роки в клубі.

Відео прес-конференції Іньєсти:

Нагадаємо, що Андрес Іньєста грає за першу команду "Барселони" з 2003 року і протягом довгих років залишався ключовим гравцем каталонців. За весь час перебування в клубі він провів 435 матчів, в яких відзначився 35 голами. Всього за свою кар'єру хавбек добув з каталонцями 31 трофей, серед яких - 8 перемог в чемпіонаті Іспанії, а також 4 тріумфу в Лізі чемпіонів.

Читайте також: Два китайські клуби зробили Іньєсті рівнозначні пропозиції - ЗМІ

Зараз каталонський клуб очолює турнірну таблицю іспанської Прімери, маючи в активі 83 очки після 33 турів. При цьому "Барселона" вже завоювала Кубок короля, розгромивши у фіналі "Севілью" з рахунком 5:0.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-