Баскетбол: «Черкаські Мавпи» вдруге перемогли «Дніпро» у фіналі плей-офф Суперліги

Баскетбол: «Черкаські Мавпи» вдруге перемогли «Дніпро» у фіналі плей-офф Суперліги

Укрінформ
Рахунок в серії 2:0 на користь команди з Черкас.

Триває фінальна серія плей-офф чоловічої баскетбольної Суперліги України. У матчі №2 «Дніпро» на своєму майданчику знову поступився «Черкаським Мавпам» 72:76. Про це повідомляє Укрінформ.

І другий матч фіналу вийшов рівним та напруженим. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою господарів з Дніпра – 34:33. В подальшому ніхто не міг відірватися від суперника більш ніж на 5 очок.

Вирішальними стали останні 4 хвилини основного часу. «Мавпи» спочатку вийшли вперед на 8 очок, «Дніпро» відрив ліквідував. А потім, як і в першому матчі, переможний кидок виконав Кольченко. Господарі на порятунок мали одразу два триочкові кидки, але обидва рази схибили. У підсумку, 76:72 – перемога «Черкаських Мавп».     

Читайте також: Баскетбол: «Черкаські Мавпи» перемогли «Дніпро» у першому фінальному матчі плей-офф Суперліги

Найрезультативнішими у переможців стали: Кольченко (25), Беллфілд (14), Липовцев (12). Кращі у «Дніпра» - Тимофеєнко (27) і Глєбов (15).

Третій матч між фіналістами плей-офф чоловічої Суперліги зіграють 1 травня  в Черкасах. Початок о 16:00. Якщо «Мавпи» переможуть – вони стануть новим чемпіоном Суперліги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-