"Зорю" цілком влаштовує сума €5 млн за Луніна - ЗМІ

Укрінформ
Луганський футбольний клуб "Зоря" готов продати за прийнятні гроші голкіпера Андрія Луніна, інтерес до якого проявляє міланський "Інтер" і ще два клуби з топ-чемпіонатів.

Сьогодні журналіст Ігор Бурбас повідомив, що луганчани відмовилися продавати українського фтуболіста "Інтеру" за 5 млн євро. Однак, за інформацією Sport Arena, озвучена сума за 19-річного футболіста "Зорю" цілком влаштовує. При цьому його новий клуб поки не визначений.

Переговори між сторонами тривають і представники голкіпера чекають на дзвінок від "Інтера", який, як і раніше, лідирує в боротьбі за українця.

Раніше повідомлялося, що "Зоря" намагається якнайшвидше завершити трансфер голкіпера Андрія Луніна до міланського "Інтера". Два тижні тому луганська "Зоря" виставила італійському клубу ультиматум, в якому вимагала оформити трансфер у найближчі дні.

Читайте також: "Зоря" хоче прискорити перехід Луніна і виставила "Інтеру" ультиматум - ЗМІ

Відзначимо, що луганському клубу необхідний продаж Луніна, щоб закрити бюджет, особливо в світлі ризику не потрапити до групового етапу Ліги Європи і втратити призові.

Нагадаємо, Андрій Лунін виступає за "Зорю" з літа минулого року, куди перебрався з "Дніпра", і зіграв у луганській команді 32 матчі.

Фото: facebook.com/FCZoryaLuhansk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-