Ліга чемпіонів УЄФА:

Ліга чемпіонів УЄФА: "Ліверпуль" розгромив "Рому"

Укрінформ
Перший півфінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Ліверпуль" приймав римську "Рому", завершився перемогою господарів арени "Енфілд" - 5:2.

Успіх "Ліверпулю" принесли дублі єгипетського хавбека Мохамеда Саллаха, бразильського форварда Роберто Фірміно, а також гол сенегальського півзахисника Садіо Мане, на що "Рома" відповіла влучними ударами босніця Едіна Джеко та аргентинця Дієго Перотті, повідомляє Укрінформ.

На 36-й хвилині Саллах відправив м'яч у ліву "дев'ятку", скориставшись рикошетом від каркаса воріт, а перед перервою (45+1) Мохамед помітив, що голкіпер Аліссон далеко вийшов з воріт, і забив "джаллороссі" у правий нижній кут. У другому таймі після результативних передач Саллаха відзначилися Мане (56) і Фірміно (61), який до того ж на 69-й хвилині завершив стандарт з кутового, вистрибнувши вище за всіх в районі 11-метрової позначки і точно пробив головою в лівий кут воріт "Роми".

Авторами голів престижу у римлян стали Джеко (81) і Перотті (85, з пенальті), які повернули інтригу перед повторною грою 2 травня на "Олімпіко" в Римі.

Читайте також: Футбол: визначилися арбітри перших матчів 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА

Інша півфінальна пара Ліги чемпіонів УЄФА "Баварія" - "Реал" перший матч зіграє на "Альянц Арені" в Мюнхені у середу, 25 квітня. Повторна зустріч відбудеться 1 травня на "Сантьяго" Бернабеу "в Мадриді.

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться на НСК "Олімпійський" в Києві 26 травня.

Фото: uefa.com.

Фото на першій сторінці: twitter.com/lfc

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-