Сьогодні стартує фінальна серія баскетбольної Суперліги: «Дніпро» проти «Черкаських Мавп»

Сьогодні стартує фінальна серія баскетбольної Суперліги: «Дніпро» проти «Черкаських Мавп»

Відео
Укрінформ
Цього року в Україні буде новий чемпіон.

Сьогодні стартує головна подія сезону баскетбольної Суперліги – фінальне серія, в якій за «золото» боротимуться переможець регулярного чемпіонату «Дніпро» та «Черкаські Мавпи». Про це повідомляє сайт ФБУ.

У чемпіонській битві зійшлися кращі команди сезону: дніпряни впевнено і практично без збоїв подолали дистанцію регулярного чемпіонату, а «Мавпи» знайшли свою гру після нового року. Команда Максима Міхельсона зазнала лише однієї поразки в 2018 році, а переможна серія черкащан на даний момент складає 14 матчів поспіль.

У чотирьох матчах «регулярки» двічі перемагав «Дніпро», а дві перемоги здобули «Мавпи», які виграли два завершальні матчі сезонної серії. При цьому черкаський клуб завдав дніпрянам єдиної домашньої поразки в сезоні.

Читайте також: Баскетбол: «Дніпро» втретє переміг «Хімік» і вийшов у фінал плей-офф Суперліги

Головною проблемою для «Дніпра» може стати травма одного з лідерів команди Олександра Мішули, який отримав пошкодження ще в третьому матчі півфінальної серії з «Хіміком». Наразі участь розігруючого у стартових матчах «золотої» серії під питанням.

Обидві команди дотримуються схожого малюнка гри: і «Дніпро», і «Мавпи» добре рухають м'яча, багато атакують з-за дуги і грають без номінальних центрових, демонструючи в атаці швидкий баскетбол.

За підсумками протистояння «Дніпра» і «Черкаських Мавпи» Україна отримає нового чемпіона - жодна з команд раніше не завойовувала "золото" національної першості. Перший матч фінальної серії зіграють сьогодні в Дніпрі. Початок о 19:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-