ЧС-2018 з хокею: українці не заспокояться перемогою і працюватимуть над помилками

ЧС-2018 з хокею: українці не заспокояться перемогою і працюватимуть над помилками

Укрінформ
У стартовому переможному матчі чемпіонату світу-2018 з хокею у дивізіоні 1B, що почався в Каунасі, всі три шайби у збірній України закинули гравці однієї п'ятірки.

Форвард української збірної Микита Буценко, який набрав два бали за системою гол+пас, прокоментував Укрінформу сьогоднішню гру.

«Перемога далася нелегко. Оскільки я граю в румунському клубі (Progym Gheorgheni, - ред.), то прекрасно знаю суперників. Вони, в основному, з двох румунських команд – з Меркуря-Чука та Брашова (SC Miercurea Ciuc і Corona Brasov, - ред.). Хороша збірна, добре грали сьогодні. А дві названі команди, окрім румунської першості, ще грають в хорошій лізі – угорській. Вони «на ходу» – сто ігор за сезон... Плюс з нашого боку - перша гра, невелике зайве хвилювання у нас було. І потрібно було час, щоб десь так стабілізуватись з настроєм», - сказав Буценко.

Читайте також: Збірна України вийшла в лідери на чемпіонаті світу з хокею у Литві

За його словами, "суха" перемога над Румунією українську збірну «не обманює і не заспокоює». «Зіграли не дуже добре. Будемо працювати над помилками, робити висновки. Адже вже у понеділок виходити на матч з Естонією. І далі потрібно намагатися додавати з кожною грою. Тому що самі серйозні ігри – ще попереду», - резюмував форвард національної збірної.

Нагадаємо, у неділю, 22 квітня, в Каунасі (Литва), розпочався чемпіонат світу-2018 з хокею в третьому за рангом дивізіоні - 1B, в якому грають команди Литви, України, Японії, Естонії, Хорватії та Румунії. Національна збірна України в стартовому турі переграла команду Румунії - 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) і після першого ігрового дня очолила турнірну таблицю першості разом зі збірною Литви. В інших матчах команда Японії в овертаймі взяла верх над хокеїстами Естонії - 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0), а литовці перемогли хорватів - 3:0 (1:0, 2:0, 0:0).

23 квітня "синьо-жовті" зустрінуться з хокеїстами Естонії, 25 квітня - з хорватами, 27 квітня - з литовцями і 28 квітня - з японцями.

Переможець одноколового турніру першості підвищиться в класі і в наступному році буде виступати в групі А першого дивізіону.

Минулого року українці приймали чемпіонат світу в дивізіоні 1А, де посіли останнє місце і понизилися в класі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-