До Херсона привезли Кубки Ліги чемпіонів УЄФА

До Херсона привезли Кубки Ліги чемпіонів УЄФА

Фото
Укрінформ
Херсонщина першою серед областей України зустріла у себе кубки Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів серед жінок.

Про це заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко у неділю зранку в Херсоні під час урочистої церемонії зустрічі кубків Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів серед жінок, що відбулася на футбольному полі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Херсонська область сьогодні перша, яка отримала право, можливість доторкнутися до кращих футбольних трофеїв Європи та світу. Сьогодні починається турне цих кубків по Україні", - сказав Павелко.

За його словами, крім Херсона, ці кубки побувають також у місті Берислав Херсонської області, де наразі дислокується сімферопольська футбольна команда "Таврія". "Ми їдемо далі в Берислав, і обов'язково виконаємо почесну місію, підтримаємо нашу команду (сімферопольську "Таврію" - ред.). Тим більше, що першим від України учасником Ліги чемпіонів була сімферопольська "Таврія". І саме у 60-річчя сімферопольської "Таврії" дамо можливість всім українцям, і особливо дітям-переселенцям, які були змушені переїхати на нові території, приєднатися до цього свята", - наголосив Павелко.

Він зазначив, що в ході турне по Україні кубки Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів серед жінок будуть представлені також у Маріуполі, Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі.

На церемонії зустрічі кубків також виступили голова Херсонської облдержадміністрації та голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв, народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Олександр Співаковський.

Читайте також: Амбасадори фіналів футбольної Ліги чемпіонів передали трофеї меру Києва та президенту ФФУ

Після закінчення урочистої частини заходу команди юних футболістів з Херсона, районів області та об'єднаних територіальних громад сфотографувалися на пам'ять про цю подію із Кубками Ліги чемпіонів.

Як повідомлялося, Кубки Ліги чемпіонів УЄФА у суботу, 21 квітня, були в Києві, де 24 та 26 травня 2018 року відбудуться фінали жіночої Ліги чемпіонів та Ліги чемпіонів УЄФА.

До Херсона привезли Кубки Ліги чемпіонів

Фото: ПІК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-