Арсен Венгер залишає лондонський

Арсен Венгер залишає лондонський "Арсенал"

Відео
Укрінформ
Головний тренер лондонського футбольного клубу "Арсенал" Арсен Венгер прокоментував розірвання 22-річних стосунків з клубом.

"Після тривалих роздумів і подальших обговорень з клубом, я прийшов до висновку, що буде правильно залишити клуб в кінці сезону. Я вдячний, що мав можливість служити клубу стільки пам'ятних років. Весь цей час я керував ним з повною самовіддачею і чесністю. Хочу подякувати персонал, гравців, керівництво клубу і уболівальників, які роблять цей клуб таким особливим.

Закликаю вболівальників підтримувати команду, щоб фінішувати якомога вище. Всі, хто любить "Арсенал", подбайте про цінності клубу. Я завжди любитиму і підтримуватиму "Арсенал", - цитує Венгера football.ua

Нагадаємо, сьогодні лондонський футбольний клуб "Арсенал" оголосив, що його головний тренер Арсен Венгер залишить свою посаду після завершення сезону-2017/18. Арсен Венгер залишає клуб за рік до закінчення контракту.

Арсен Венгер провів в "Арсеналі" 22 роки. За цей час він зіграв 1228 матчів, в яких здобув 704 перемоги. Він виграв з клубом три чемпіонства, 7 Кубків Англії і 7 Суперкубків Англії. Останнім часом результати "канонірів" пішли на спад. Ттак, вони вперше за 20 років не вийшли в Лігу чемпіонів в минулому сезоні, а також не зможуть це зробити в нинішній кампанії.

Читайте також: Лондонський "Арсенал" готовий віддати за Фреда не більше £50 млн

Після 33 зіграних матчів в Прем'єр-лізі "каноніри" йдуть шостими, але їх головні надії пов'язані з Лігою Європи. Команда дійшла до півфіналу, де зустрінеться з "Атлетико". У разі завоювання цього трофея, "Арсенал" у наступному сезоні зможе зіграти в Лізі чемпіонів УЄФА.

Фото: arsenal.com

Фото на першій сторінці: Clive Mason/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-