Екс-тренер Тайсона: Ломаченко - це страх для будь-якого боксера

Екс-тренер Тайсона: Ломаченко - це страх для будь-якого боксера

Відео
Укрінформ
Ронні Шилдс, який був тренером одного з найвідоміших боксерів світу американця Майка Тасона, вважає українського чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі  Василя Ломаченка "страхом для будь-якого боксера".

На думку Ронні Шилдса, український боксер Василь Ломаченко показує в боксі те, чого до нього не бачили й "може битися з будь-ким і не переживати". Про це Ронні Шилдс заявив в інтерв’ю ES News.

"Ломаченко - це страх для будь-якого боксера. Він показує те, чого багато хто до цього не бачив, він двічі ставав олімпійським чемпіоном, виграв пояс чемпіона світу в двох дивізіонах - він може битися з будь-ким і не переживати. Він дуже розумний в рингу.

Ломаченко - Лінарес? Я віддаю перевагу меншому хлопцеві, він може бути занадто швидким. Лінарес звик битися з суперниками, які стоять прямо перед ним, але з українцем такого не вийде. Буде важко знайти спаринг-партнера, який зможе переміщатися так само", - цитує Шилдса XSPORT.

Читайте також: Український боксер Ломаченко продемонстрував свої баскетбольні вміння

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, зараз чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) готується до бою з венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 29 КО). Боксерський поєдинок відбудеться 12 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (29 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA, яким володіє венесуелець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-