Усик: Бій з Гассієвим буде

Усик: Бій з Гассієвим буде "дуже крутим"

Укрінформ
Український чемпіон світу з боксу Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з росіянином Муратом Гассієвим у фіналі Всесвітньої боскерской суперсерії.

Поєдинок мав відбутися 11 травня в Джидді Саудівської Аравії, але його відклали на невизначений термін через пошкодження ліктя у нашого боксера. Олександр упевнений, що майбутній бій буде "дуже крутим і яскравим", повідомляє Sport Arena

"Гассієв - сильний хлопець, молодий, амбітний. Бій вийде дуже крутим і яскравим. Мені абсолютно все одно, що йому 24 роки, а мені 31. Мені теж колись було 24", - заявив українець.

Усик і Гассієв в одному з найбільш очікуваних боїв року визначать володаря п'яти чемпіонських поясів (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофею Мухаммеда Алі та чека на 10 млн дол.

Читайте також: Бій Усик – Гассієв не переноситимуть із Саудівської Аравії

Характерно, що деякий час були сумніви відносно проведення бою у Саудівській Аравії,   поєдинок намагалися перенести до Росії, але команда Усика заявляла про неможливість такого варіанту. У підсумку організатори підтвердили, що бій відбудеться в Джидді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-