Макаренко випередив Малиновського в чемпіонаті Бельгії - InStat

Макаренко випередив Малиновського в чемпіонаті Бельгії - InStat

Укрінформ
Півзахисник "Кортрейка" Євген Макаренко отримав найвищу оцінку ефективності гри в рейтингу українських футболістів у нинішньому чемпіонаті Бельгії за версією InStat.

Компанія InStat оприлюднила рейтинги найкорисніших гравців першого етапу чемпіонату Бельгії. За підсумками 30-ти турів центральний півзахисник "Кортрейка" Євген Макаренко увійшов до топ-20 кращих виконавців бельгійської ліги. Про це повідомляє zbirna.com

InStat Index 26-річного українського футболіста Євгена Макаренка склав 268 балів. Це 17-й результат серед усіх учасників турніру та третій - серед опорних хавбеків. Півзахисник "Генка" Руслан Малиновський зайняв у цьому рейтингу другу позицію серед українців – 256 балів.

Рейтинг українських футболістів в поточному чемпіонаті Бельгії:
1. Євген Макаренко ("Кортрейк") – 268;
2. Руслан Малиновський ("Генк") – 256;
3. Роман Яремчук ("Гент") - 253;
4. Роман Безус ("Сент-Трюйден") - 243;
5. Валерій Лучкевич ("Стандард") - 229;
6. Філіп Будківський ("Кортрейк") – 226.

Читайте також: Наставник "Андерлехта": давно стежу за Макаренком і вражений його прогресом

Зазначимо, що півзахисник "Генка" Руслан Малиновський увійшов до топ-5 кращих футболістів чемпіонату, які завдали найбільше ударів по воротах. У 30-ти турах в його активі було 59 пострілів, хоча з точністю поки є проблеми. Також Малиновський входить в п'ятірку кращих гравців бельгійської ліги за кількістю виконаних передач, а його команда є лідером чемпіонату з часу володіння м'ячем. Крім того, півзахисник збірної України Руслан Малиновський посідає 13-е місце з доставки м'яча в штрафний майданчик суперника і 11-е - за кількістю зароблених фолів. Макаренко – 17-й щодо підбирань.

Фото: Фото krcgenk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-