Лінарес: Кожного дня відчуваю себе більш мотивованим на бій з Ломаченком

Лінарес: Кожного дня відчуваю себе більш мотивованим на бій з Ломаченком

Укрінформ
Чемпіон світу WBA в легкій вазі венесуельський боксер Хорхе Лінарес розповів про хід підготовки до бою з українським чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі Василем Ломаченком.

"Я відчуваю себе все більш і більш щасливим, я все веселіше і веселіше, все біль впевнений у тому, що зможу досягти цієї перемоги, тому що я вірю в себе, в свій кут, в свою підготовку - в усе, що мене оточує. День у день, кожного дня я працюю все старанніше і старанніше, навчаюся чомусь новому, стаю швидше і розумніші. Це те, що мені подобається, я отримую задоволення від підготовки.

Звичайно, мені довелося багато до чого звикати, тому що цього разу я живу і готуюся не в Японії практично на рівні моря, а тренуюся в горах у 9 000 футів над рівнем моря. Однак, у нас все добре, і ми щодня робимо хорошу роботу, після чого я відчуваю себе більш мотивованим. Для моєї дочки, моєї сім'ї, моєї команди", - цитує Лінареса XSPORT

Раніше Хорхе Лінарес заявив, що збирається скористатися у поєдинку з Василем Ломаченком тим, що він більше за українця.

Читайте також: Лінарес: Ломаченко битиметься з боксером, який вдвічі більше за нього

Нагадаємо, бій між чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі українцем Василем Ломаченком (10-1, 8 КО) і венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 29 КО) відбудеться 12 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (29 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA, яким володіє венесуелець.

Фото: WBA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-