Фонсека: Очікуємо від

Фонсека: Очікуємо від "Динамо" іншої гри, ніж від більшості команд УПЛ

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека розповів про підготовку команди до поєдинку з київським "Динамо" в рамках 27 туру УПЛ.

Португальський фахівець Паулу Фонсека зазначив, що процес підготовки до протистояння з киянами відрізняється за рахунок тактики і стратегії, але в цілому схожий на тренування перед іншими поєдинками футбольного чемпіонату країни.

"У нас на першому місці тільки одна амбіція - перемагати. Так, ми розуміємо, що зараз на нас чекає важкий матч, але в жодному разі не хочемо втрачати очки. Хоча я не думаю, що цей матч буде вирішальним в боротьбі за чемпіонство. Після нашої зустрічі з "Динамо" до кінця сезону пройде ще кілька матчів, де нам в будь-якому випадку треба брати максимум.

Ми не змінювали процес підготовки до матчу з "Динамо" в порівнянні з іншими суперниками, цей тиждень проходить як зазвичай. Зрозуміло, що в плані тактики і стратегії готуємося трохи інакше, адже очікуємо від "Динамо" іншої гри, ніж від більшості команд УПЛ. Думаю, на нас чекає гра, яка зазвичай буває в таких випадках. Ми хочемо домінувати і атакувати, але навіть якщо кияни стануть оборонятися великими силами за лінією м'яча, сподіваюся, вони також зіграють сміливо і не стануть забувати про атаки.

З іншого боку варто очікувати і агресивну гру "Динамо" в обороні. Але я дуже сподіваюся, що майбутній матч не буде схожий на попередні, з численним фолами і зупинками. Хочеться, щоб гра дійсно була якісною і красивою. Насправді нас хвилює тільки наша гра - як ми зможемо її розвивати в цьому поєдинку і чого зможемо домогтися", - цитує Фонсеку Sport Arena

Читайте також: "Шахтар" – "Динамо": вихід команд супроводжуватиме піротехнічне шоу

Нагадаємо, футбольний поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться 14 квітня на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-