Палкін: Грімм упевнений в собі, своїй команді й розуміє українські реалії

Палкін: Грімм упевнений в собі, своїй команді й розуміє українські реалії

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін прокоментував обрання швейцарця Томаса Грімма на пост президента української Прем'єр-ліги (УПЛ).

"Томас Грімм чітко визначив, що наша головна мета - це прибутковість, відвідуваність, інфраструктура. Думаю, саме це вплинуло на те, що десять клубів його підтримали. Досвід в УЄФА і швейцарській лізі принесе користь. Він у своїй промові сказав: "Якщо хочете, то можете дати мені шестимісячний випробувальний термін, а потім прийняти рішення". Це говорить про те, що він упевнений в собі й своїй команді, хоче показати свій рівень. Він розуміє українські реалії та ситуацію.

Томас Грімм наголошував, що треба звертати серйозну увагу на інфраструктуру. Якщо людина приходить на стадіон, витрачає гроші й час, то має щось отримати натомість. Всі розуміють, якщо ми не матимемо сильні та багаті клуби, то надалі розвитку не буде", - цитує Палкіна Sport Arena

Читайте також: Грімм: Сподіваюся, зможу виконати програму, яку представив клубам УПЛ

Нагадаємо, Томас Грімм був обраний новим президентом УПЛ на звітно-виборних зборах організації, які відбулися сьогодні, 6 квітня, в київському Будинку футболу. 58-річний функціонер працюватиме на цій посаді 4 роки і стане третім в історії керівником УПЛ після Віталія Данилова і Володимира Генінсона.

Фото: С.Палкін/shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-