Хижняк: Ліцензії на Ігри-2020 розігруються не тільки на чемпіонаті світу в Росії

Хижняк: Ліцензії на Ігри-2020 розігруються не тільки на чемпіонаті світу в Росії

Укрінформ
Чемпіон світу і Європи з боксу Олександр Хижняк поділився враженнями від перемоги в номінації "Спортсмен року" від НОК України, а також зауважив, що у боксерів є багато шансів потрапити на Ігри-2020 і без чемпіонату світу в Росії.

"Дякую тим, хто робить все для моєї підтримки і допомагає мені. Хвилювання ніякого немає. 2018 рік на цьому не закінчується. Розписаний цілий план науковцем нашої збірної, моїм тренером. Розписаний цілий цикл підготовки до Олімпійських ігор, сама участь в Іграх в Токіо в 2020-м.

Ліцензії у нас розігруються не тільки на чемпіонаті світу, проходять й інші ліцензійні турніри. Не можу сказати їх точну кількість, час проведення, але можливість потрапити на Олімпіаду у нас є не тільки на світовій першості", - розповів Хижняк в інтерв’ю XSPORT.

Нагадаємо, в минулому році український боксер Олександр Хижняк виграв "золото" на чемпіонаті світу в Гамбурзі, а також став першим на континентальній першості в Харкові.

Читайте також: "Героїв спортивного року-2017" вшанували в Українському домі

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що українські боксери можуть втратити можливість потрапити на Олімпійські ігри в 2020 році, якщо пропустять чемпіонат світу-2019 з боксу в Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-