Бокс: Ломаченко запропонував Лінаресу парі на $200 тисяч

Бокс: Ломаченко запропонував Лінаресу парі на $200 тисяч

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко запропонував своєму майбутньому супернику венесуельському чемпіону WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресу парі.

"У нас все добре. Закінчили чергову спаринг-сесію. Все йде за планом. Хорошого про Лінареса можу сказати, що він добре рухається, добре відчуває дистанцію, серійний, швидкий, розумний, може потужно вдарити, боксер високого класу.

Він сказав, що люди можуть ставити "хату" на його перемогу? Багато людей можуть залишитися бездомними. Якщо він такий впевнений, то я пропоную парі - нехай поставить сам на себе 100 тисяч доларів, а я поставлю на себе. Хто переможе, той забере 200 тисяч. Я можу поставити і 200-300 тисяч, але у нього велика команда і частина гонорару піде не на його рахунок. Я боюся його розорити. Я готовий і на всі гроші зіграти, але сумніваюся, що він на це піде", - сказав Ломаченко в інтерв'ю ESNEWS.

Читайте також: Бокс: Лінарес до бою з Ломаченком тренуватиметься під керівництвом брата

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, бій Ломаченко (10-1, 8 КО)  - Лінарес (44-3, 29 КО) відбудеться 12 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (29 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-