Майкон готується перейти до

Майкон готується перейти до "Шахтаря" і вже пройшов медогляд

Укрінформ
Центральний півзахисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" Майкон пройшов медичне обстеження перед завершенням переходу до донецького "Шахтаря".

Медогляд відбувся в Сан-Паулу минулого тижня, проблем виявлено не було, але документи поки не підписані. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Globo Esporte. 

Можливий перехід відбудеться влітку, коли в Україні відкриється трансферне вікно. Сума трансферу оцінюється в 6 млн євро. Передбачається, що в "Шахтарі" Майкон стане заміною Фреду, який влітку може перейти до "Манчестер Сіті" або "Манчестер Юнайтед.

Майбутній перехід підтвердив і сам Майкон: "Я був зацікавлений в переході ще в січні, але нічого не відбулося, це довга історія. Я не хочу про це говорити. Вікно відкриється тільки в липні, до того часу я сфокусований на "Корінтіансі" й найближчому матчі".

Читайте також: ЗМІ: «Корінтіанс» вимагає у «Шахтаря» 8 мільйонів євро за Майкона

Зазначимо, що 20-річний бразильський футболіст Майкон є вихованцем "Корінтіанса" і в цілому зіграв за клуб 87 матчів, в яких забив 7 м’ячів. На рахунку гравця також 8 матчів і 1 гол за збірну Бразилії U-20. Контракт Майкона з клубом розрахований до кінця 2021 року.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-