Українці вибороли ще два

Українці вибороли ще два "золота" на змаганнях з кульової стрільби в Дортмунді

Фото
Укрінформ
В останні дні міжнародних змагань з кульової стрільби, що проходили у німецькому місті Дортмунд, число нагород української збірної поповнилося двома золотими медалями. 

"Золото" виборола змішана команда українців у складі Царькова Олега та Ільіної Анни у стрільбі з гвинтівки. В тій же вправі, у стрільбі з пістолета, команда у складі Омельчука Олега та Зеленської Катерини, також стала першою. Про це повідомляє прес-центр Федерації стрільби України.

Олег Царьков і Анна Ільіна на п’єдесталі
Олег Царьков і Анна Ільіна

Міжнародні змагання з кульової стрільби стартували у німецькому Дортмунді 19 березня. У перший день змагань золоту нагороду здобув Омельчук Олег у вправі МП-6 з результатом 568 очок. У другий день змагань срібною медалісткою у вправі ПП-3 стала Зеленська Катерина з результатом кваліфікації 560 очок та фіналом 228.8.

Читайте також: Олег Омельчук виграв "срібло" Кубка світу з кульової стрільби

Третій день змагань приніс нашій збірній срібну нагороду. Срібним призером у вправі ПП-3 став Омельчук Олег, показавши кращий результат кваліфікації 588 очок. Після фінальної частини Олег зайняв друге місце (із результатом 242.4 оч.), поступившись лише представнику Італії. У цей змагальний день золотою медалісткою стала Катерина Зеленська у вправі МП-5 (кваліфікація 563 очка, фінал - 30 попадань). "Срібло" у стрільбі з трьох положень з гвинтівки виборола Леся Леськів з результатом кваліфікації 1172 очок та фіналом 454.5.

На фото: К. Зеленська, О. Омельчук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-