Михайлюк допоміг

Михайлюк допоміг "Канзасу" вийти до Фіналу чотирьох "Березневого шаленства"

Відео
Укрінформ
Український свінгмен студентської баскетбольної команди "Канзас Джейхоукс" провів кращий матч в заокеанській кар’єрі та допоміг команді вийти до Фіналу чотирьох "Березневого шаленства".

У неймовірно напруженому і рівному матчі чемпіонату студентських команд США (NCAA) "Канзас" переміг "Дюк Блу Девілз" в овертаймі з рахунком 85:81. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Вихованець "Черкаських Мавп" український баскетболіст Михайлюк не став найрезультативнішим у переможному матчі за "Канзас", проте за 20 секунд до завершення основного часу при дефіциті в три очки реалізував неймовірно важливий триочковий кидок, яким і перевів гру до овертайму. Також українець надпродуктивно відпрацював у захисті, він вдало закрив Марвіна Баглі - потенційного другого номеру драфту-2018.

У матчі проти "Блу Девілз" українець зробив свій перший за чотири роки дабл-дабл у формі "Джейхоукс": заробив 11 очок, зробив 10 підбирань, 5 результативних передач, 1 перехоплення та 1 блок-шот.

Також в цій грі Михайлюк зумів вписати своє ім’я в історію “Канзасу” як кращий снайпер в одному сезоні за історію програми, адже ще до цієї гри він реалізував 111 триочкових за сезон та ділив перше місце з Террі Брауном. Уже на перших хвилинах матчу проти "Дюка" Михайлюк реалізував влучний дальній та став рекордсменом "Канзаса".

Читайте також: Баскетбол: Українець Михайлюк допоміг «Канзасу» вийти у чвертьфінал плей-офф NCAA

Відео кращих моментів:

Півфінальний матч "Березневого шаленства" команда Біла Селфа зіграє 1 квітня проти свого минулорічного кривдника в 1/4 фіналу – "Вілланови". Гра відбудеться у Сан-Антоніо на арені "Аламодом". 

Фото: twitter.com/marchmadness 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-